Aktiviteter og opnåede mål 2020

Aktiviteter i Ghana 2020

Corona skrinlagde vore projekteret efter ét - såsom den store udstilling af børnekunst på Skovsgård, som var berammet til påsken (start april). De langelandske skoleelever var næsten færdige med deres værker til udstillingen, da landet blev lukket med.


Succesen med sæbekasseløb i Rudkøbings gader og de traditionsrige Skibsbygningsdage på Torvet i juli led

også aflysningsdøden.

Men Art2Changes formand, billedkunstneren Hans Kjær, er ikke til at stoppe. Så sammen med Kassebølle Friskoles 8.-9. klasse og deres lærer, gik han ind i et forløb, hvor alle lavede skytshelgener - netop ét af Hans Kjærs specialer.
Art2Change betalte et 500 kroners tilskud til materialer og skolen kvitterede med 2.500kroner, som blev sendt til Ghana.

Her er pengene blevet brugt til at forbedre Anyansu Junior Seconday School. Skolens vinduesskodder var i en så forfærdelig forfatning, at klasseværelserne ikke kunne aflåses. Men med lokale håndværkeres arbejde, er der nu sat rigtige vinduer i vindueshullerne. Vinduer med en vippefunktion og med insektnet samt med udvendigt gitter, så lokalerne nu er sikret mod indbrud. Prisen var lige under de 2.500 kroner, som i Ghana regnes i GHS (Ghana cedis). Art2Changes lokale kontakt, Seth Yaw Agyarko, melder, at der til rest er 171 GHS, som vil finde anvendelse i anden forbindelse. (Der bliver ikke ruttet med pengene - hver cedi tæller…