art2change
Forandring gennem kunst
Aktiviteter og opnåede mål 2017
Hvis du er interessert i at få en nyhedsmail om art2change`s aktuelle aktiviteter klik her.
Aktiviteter i Danmark 2017
 
© 2015 Sabine Majus
art2change    telefon: 20927299   mail: hanscpkjaer@gmail.com
Hjælp til selvhjælp
Læs mere


Skibsbygning på Torvet, 13. og 14. juli
Traditionen tro bød Art2Change også i ’17 på skibsbygning i sommerferien, og som sædvanlig tiltrak det både børn og voksne. Men Art2Change året forinden havde arrangeret en særlig skibsbygningsdag for asylbørn, var det i år alene langelandske børn og turister. Som sædvanlig var arrangementet dog en succes, som hvert år efterspørges af både børn, forældre og bedsteforældre. Som tidligere fik Art2Change også denne gang et materialetilskud fra kommunen.
Udstilling på Skovsgaard, 8. april-14. maj 2017
Samtlige langelandske skoler blev opfordret til at deltage i udstillingen, Pølsebakkekunst i Skovsgaards udstillingslokaler i perioden 8. april til 14. maj
Resultatet var en række fine værker, hvor eleverne tog udgangspunkt i den lille firkantede pølsebakke. På SFO’en, Rudkøbing Skole, handlede værkerne om døre. Døre, der går op, lukker i. Døre, man går igennem eller som stopper. Andre skoler fortolkede det kongelige musselmalede motiv på den primitive papbakke, mens atter andre bidrog med skulpturer af bakkerne. Stor mangfoldighed og kreativitet, men ikke så mange deltagende skoler, som Art2Change kunne have ønsket sig. Ferniseringen var desværre heller ikke så godt besøgt. Kun få forældre og børn deltog, til trods for, at der var arrangeret teateroptrin med deltagelse af Teater2000, mens Skovsgaard Madmarked havde sørget for traktement. Perioden igennem var udstillingen dog velbesøgt af publikum.
Søsætning af ”Fredsskibene”
Fredsskibene blev søsat lørdag den 16.9. ved solnedgang ved Skansen, Stengade Strand. Cecilie Bønnelycke fortalte levende om den spændende tid Langeland har oplevet for ca. 200 år siden, hvor 9000 spanske soldater har været på Langeland. Vejret var heldigvis med os. Sejlskibene kunne ses lang tid på vandet og faklerne lyste stranden op. Selve projektet var en del af Mod.Strøm som vil gøre opmærksom på oversete historiske steder. Foreningen art2change, som arbejder for at fremme kreativitet og at bruge kunst som et middel til forandring, stod for arrangementet.